Skip to Content

Відділ агропромислового розвитку

Начальник відділу

Мартинчук Петро Васильович

5-20-23

5-15-51 (факс)

 

Головний спеціаліст відділу                     Здоровець Сергій Михайлович                 5-10-81

Головний спеціаліст відділу                     Марциненко Інна Миколаївна                    5-15-51

 

 

                Розпорядок роботи

Понеділок — четвер:            з 8:00 до 17:15

П'ятниця:                               з 8:00 до 16:00

Перерва:                                з 12:00 до 13:00

Вихідні дні:                           субота, неділя.

 

Про підсумки роботи агропромислового комплексу Фастівського району

за 10 місяців 2017 року 

Станом на 27.10.2017 року зернові культури при плані 15,4 тис. га зібрано 11,0 тис. га, що становить 72 %. Середня урожайність 45,0ц/га. Валовий збір зерна становить 49,3 тис. тонн, в тому числі урожайність ранніх зернових та зернобобових культур становить 43,3 ц/га, це другий показник серед районі Київської області.

Круп’яну культуру гречку обмолочено на площі 517 га, що становить 75% до прогнозу.

Продовжується збирання кукурудзи на зерно при плані 8,0 тис. га вже обмолочено 3,4 тис. га, (45% до прогнозу), середня урожайність 51,7 ц/га.

В господарства району завершується збирання технічних культур, таких як: соя, соняшник та цукровий буряк, зібрано яких відповідно, 90%, 80% та 50%. Урожайність даних культур становить: соя – 18,6 ц/га, соняшник – 29,6 ц/га та цукрові буряки – 614 ц/га, які являються вищими середньообласних показників.

Завершено посів озимих культур урожаю 2018 року, так озимих зернових посіяно 4,4 тис/га та озимого ріпаку 1,2 тис. га.

Наразі активно проводяться роботи по підготовці ґрунту під зяб, підготовлено 12, 0 тис. га.

Згідно державної звітності (ф-24) станом на 01.10.2017 року в господарствам району нараховується: великої рогатої худоби (ВРХ) - 2040 голів; в тому числі  корів – 791 худоба.

За 9 місяців 2017 року одержано 615 голів приплоду ВРХ, що на 24 голови більше до рівня минулого року. Вихід телят склав 54 голови на 100 корів, що на 3 голови більше до рівня минулого року.

На звіту дату сільськогосподарськими підприємствами району вироблено 3679 тонн, молока, що на 740 тонн більше до відповідного періоду минулого року. Надій молока на 1 корову за цей період склав 4893 кг.

За 9 місяців 2017 року сільськогосподарськими підприємствами району реалізовано на забій худоби (у живій масі) 148 м’яса (на 11 тонн менше до минулого року).

Також до громадського тваринництва заготовлено кормів: силосу – 13,6 тис. тонн, сінажу – 1,0 тис. тонн, сіна – 750 тонн.

Згідно оперативної інформації, станом на 01.10.2017 року, всі економічно активні господарства виплатили заробітну плату вчасно та в повному обсязі. 

 

 

Начальник відділу                                                                     П.В. Мартинчук