Показано новини за: П'ятниця, 01 листопада 2019

01 листопада було проведено засідання Координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху та організації автомобільних пасажирських перевезень за участю виконуючого обв'язки голови Фастівської райдержадміністрації Юрія Волкова, голови Фастівської районної ради Геннадія Сиваненка, керівників структурних підрозділів РДА та перевізників району.

Було розглянуто наступні питання:

  • про підготовку транспортних засобів перевізників до роботи в зимовий період (технічний стан ТЗ, проходження техоглядів, інструктажів водіїв та ін.);
  • відкриття нового автобусного маршруту "Фастів — Волиця";
  • розгляд скарг та пропозицій.

По завершенню засідання було надано окремі доручення керівникам структурних підрозділів та перевізникам району.

Категорія: Новини

Саме 1 листопада 1993 року набрав чинності "Договір про Європейський Союз", що засновував освіту європейського об'єднання.

Історія становлення Європейського союзу почалася в 1951 році з утворення Європейського об'єднання вугілля і сталі (ЄОВС), до складу якого увійшли шість країн (Бельгія, Італія, Люксембург, Нідерланди, Франція і ФРН). Усередині країн були зняті всі тарифні і кількісні обмеження на торгівлю цими товарами.

Пізніше, 25 березня 1957 був підписаний Римський договір про створення Європейського економічного співтовариства (ЄЕС) на базі ЄОВС і Європейського співтовариства з атомної енергії.

14 червня 1985 року було підписано Шенгенську угоду про вільне пересування товарів, капіталів і громадян - договір, що передбачає скасування митних бар'єрів всередині Євросоюзу при одночасному посиленні контролю на зовнішніх кордонах ЄС (набрав чинності 26 березня 1995 года).

І вже 7 лютого 1992 в м Маастрихт (Нідерланди) підписано договір про створення Європейського Союзу (вступив в чинності 1 листопада 1993 року). Договір завершив справу попередніх років щодо врегулювання грошової і політичної систем європейських країн.

Категорія: Новини