Показано новини за: Вівторок, 14 січня 2020

3 січня 2020 року Фастівською міськрайонною філією Київського обласного центру зайнятості, в рамках  Меморандуму про співпрацю та взаємодію проведено захід у Фастівському МРВ філії Державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київській області згідно графіку.

Мета заходу – надання засудженим особам допомоги в працевлаштуванні та сприяння у відновленні статусу повноправного члена суспільства, повернення до самостійного загальноприйнятого соціально-нормативного життя в суспільстві.

У заході прийняли участь провідний фахівець з профорієнтації Фастівської міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості Наталія Весела,  провідні інспектори Фастівського МРВ філії ДУ «Центр пробації» у м. Києві та Київській області Ірина Вакуленко, Дмитро Сабуняк, інспектор - лейтенант внутрішньої служби Владислав Олейніков,  старший інспектор – майор внутрішньої служби Марина Кадькаленко, начальник Фастівського бюро правової допомоги Світлана Павленко та представник центру соціальної реабілітації та адаптації ГО "Я-Легенда".

Під час заходу відвідувачам презентовано послуги служби зайнятості, надано інформаційно-консультаційні послуги. Проінформовано про актуальні вакансії. Надано роз’яснення щодо можливості реєстрації в центрі зайнятості та консультації щодо працевлаштування.  

Особливу увагу приділено питанню легалізації виплати заробітної плати, трудового законодавства та офіційного працевлаштування. Рекомендовано до користування офіційний сайт Державної служби зайнятості, надано інформацію про можливість реєстрації в електронному кабінеті шукача роботи.  Презентовано освітній портал ДСЗ. 


82115360 611891469575436 5132118097720770560 n

Категорія: Новини

14 січня голова адміністрації Василь Кравченко за участі заступника голови районної ради Володимира Куценка  провів нараду щодо матеріально-технічного стану закладів освіти, водопостачання та стану харчоблоків. За результатами було надано відповідні доручення.

Категорія: Новини