РОЗДРУКУВАТИ СТОРІНКУ

4 березня у Фастові відбулась економічна конференція «ІНДУСТРІАЛЬНА РЕЛОКАЦІЯ: МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ПРИСКОРЕНОГО РОЗВИТКУ ГРОМАД ТА РЕГІОНІВ»

Четвер, 04 березня 2021, 15:59 13238

4 березня у Фастові відбулась економічна конференція «ІНДУСТРІАЛЬНА РЕЛОКАЦІЯ: МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ ПРИСКОРЕНОГО РОЗВИТКУ ГРОМАД ТА РЕГІОНІВ» за участю представників Міністерства розвитку громад та територій України, Київської обласної державної адміністрації, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, ДУ «Офіс із залучення та підтримки інвестицій», інвестиційних компаній, фондів, бізнес-спільноти та місцевих органів влади.

З вітальним словом та представленням інвестиційних можливостей Київщини та Фастівської територіальної громади зокрема, перед учасниками зібрання виступили перший заступник голови Київської ОДА Дмитро Назаренко та Фастівський міський голова Михайло Нетяжук. Міський голова запевнив, що міська рада залучатиме всі резерви та потенціал території для того, аби інвестори, які виявлять бажання працювати в громаді почували себе комфортно та захищено.

Голова Фастівської районної ради Віктор Веремейчик відзначив актуальність проведення відповідних заходів, зазначивши, що прозорий бізнес-клімат та його підтримка з боку місцевої влади стимулює появу нових підприємств та розкриває можливості вже існуючих суб’єктів. Це ще один крок до поглиблення міжнародного економічного співробітництва між Україною і європейськими країнами, входження України у Європейський Союз та покращення життя українських громадян.


42