17 вересня відбулися урочисті заходи з нагоди професійного свята - Дня рятівника.

П'ятниця, 17 вересня 2021, 16:51 9897

17 вересня у Фастівському районному управлінні ГУ ДСНС України у Київській області відбулися урочисті заходи з нагоди професійного свята - Дня рятівника. Привітати працівників галузі та вручити їм нагороди прийшли голова Фастівської районної ради Віктор Веремейчик, голова Фастівської РДА Євген Кабатов, голови територіальних громад району.

«Це свято людей сильних духом, які з честю забезпечують надійний захист національного багатства, життя людей від вогню та стихії. Це ви цілодобово підтримуєте постійну бойову готовність, аби швидко і професійно приборкувати незване лихо, завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги. У цей святковий час прийміть нашу щиру вдячність і повагу. Зичимоусім вам міцного здоров'я, побільше життєвих благ і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і благополуччя панують у ваших домівках, а людська шана буде подякою за самовіддану службу, чуйність, уміння творити добро», – сказав Віктор Веремейчик  у своїй вітальній промові з нагоди свята.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, самовіддану працю та з нагоди Дня рятівника подяки районної ради отримали працівники Фастівського районного управління ГУ ДСНС України у Київській області.


 

FB IMG 1632119625971

FB IMG 1632119629012

FB IMG 1632119619593